A DAY IN THE LIFE

A Day In The Life

Nog niet heel bekend in Nederland, toch sluiten steeds meer fotografen de "Day In The Life" reportage in hun hart. In Amerika noemen ze het 'Modern Storytelling", zoiets als "Het Gezinsverhaal".

Het krijgen van een kindje is één van de grootste life events in je leven. Geen wonder dat dit alles op zijn kop zet!  Naast dat je partner bent, ben je nu ook ouder geworden. Van deze nieuwe rol is iedereen zich wel bewust, en dat die een hoop verandert in je leven is ook een open deur. Van vlot stel ga je naar poepruimende-baby-wiegende-3-wassen-per-dag-draaiende- ouders. Je gaat tot een andere bevolkingsgroep horen (die om 6 uur het eten op tafel heeft). Je gaat veel mooie momenten delen met elkaar. Elke dag weer gebeuren er ontroerende, leuke, spannende, mooie en grappige dingen. Misschien sta je er na een tijdje niet eens meer bij stil hoe bijzonder het is. Ik ben moeder van drie zoons en ik weet als geen ander hoe snel het gaat. Ik wil dat vastleggen. Niet alleen de mijlpalen, ook de dagelijkse 'gewone dingen'. Samen koken, eten aan tafel, lekker badderen, samen een boekje lezen, tanden poetsen en het bedritueel.

De fantasie, .. het magische, speelse en vooral spontane karakter van de kindertijd. Misschien is een Day In The Life-reportage iets voor jullie. Ik maak foto's van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen. Mooie interacties, grappige momenten en soms momenten waarop het even minder soepel gaat. Het gezinsleven kent veel verschillende facetten. Even de tijd 'stilzetten', hoe mooi is dat?


Ik bied twee pakketten aan:


I  // A day in the life – 3 uur \\

➸ Day in the life reportage van ongeveer 3 uur (een ochtend of eind middag begin van de avond)
➸ Jullie ontvangen 25 foto’s zowel in kleur als in zwart-wit in hoge resolutie*
➸ Een online galerij waar jullie zelf 25 foto's kunnen kiezen uit een aanbod van 35-50
➸ In de prijs zit ook een mini-album met 8 foto's naar keuze, omdat het zo fijn is om iets tastbaars over te houden aan die mooie momenten
De reportage kost €250,-

II  // A day in the life – 5 uur \\

Graag een wat uitgebreidere reportage? Dat kan ook!

➸ Day in the life reportage van ongeveer 5 uur (in overleg in te plannen)
➸ Jullie ontvangen 40 foto’s zowel in kleur als in zwart-wit in hoge resolutie*
➸ Een online galerij waar jullie zelf je 40 favoriete foto's kunt kiezen uit een aanbod van 50-75
➸ In de prijs zit ook een mini-album met 8 foto's naar keuze, omdat het zo fijn is om iets tastbaars over te houden aan die mooie momenten
De reportage kost €390,-

* De foto's zijn geschikt voor het moment waarop je besluit om zelf afdrukken of vergrotingen te willen bestellen.

Hebben jullie vragen, of wil je een afspraak maken? Laat het me dan zeker even weten!

Share by: