ALBUMS

A L B U M S


M O O I E   M O M E N T E N

Je foto's in een mooi album maakt het af! Het nodigt ook uit om steeds weer uit de kast te pakken, om die mooie momenten nog eens her te beleven. Jullie hebben een keuze uit drie verschillende albums. Ook een combinatie van albums is mogelijk of een meervoud van hetzelfde album. Erg leuk om er dan bijvoorbeeld één cadeau te doen aan opa en oma.

J O A S       30x30   € 85,=  *

S E N S Y    30x45   € 90,=  *
 
M E L L E  15x15 met 8 foto's naar keuze / linnen omslag  € 35,= *
 
Een fotoalbum bestaat standaard uit 24 pagina's en wordt geleverd met een linnen cover. Elk fotoalbum heeft een lay-flat verbinding, waardoor ook en foto over twee pagina's er prachtig uitziet!
 * de prijzen zijn exclusief verzendkosten

Covermogelijkheden   Meerprijs
Fotocover op fotopapier                                        €  7,50
Fotocover op linnen                                             € 12,50
Leren cover                                                       € 10,00

Meerprijs
Luxe bewaarbox                                                  € 15,00

De fotoalbums worden door mij opgemaakt in een albumprogramma van de drukker. Zodra het album af is, zal deze door de drukker worden gedrukt en bij mij worden afgeleverd.

Albums en foto's
Al mijn prijzen zijn inclusief mijn tijd, creativiteit, selectie en de bewerking van de beelden. Uit de voorselectie maak ik een keuze van 35-50 foto's. Uit deze selectie maken jullie je keuze. Het aantal foto's inbegrepen bij de prijs, kiezen jullie zelf. Dit gebeurt via een online galerij. Jullie gekozen foto's worden jullie via een download link toegestuurd.
Uiteraard is het mogelijk meer foto's te bestellen dan bij de prijs inbegrepen. Deze zijn € 4,00 per stuk. Hierover vinden jullie meer informatie bij de prijzen op de home pagina.

Een factuur wordt jullie toegestuurd na een reportage en ontvangst van een eerste preview. Voor het album ontvangen jullie de factuur vooraf.

Wil je meer weten, of ben je benieuwd waar jullie je foto's kunnen laten afdrukken als vergroting, op canvas, hout of fotopapier? Stuur mij dan zeker even een mailtje:

 info@justkiddingfotografie.nlBESTELLEN
Share by: