ALBUMS

A L B U M S


M O O I E   M O M E N T E N

Je foto's in een mooi album maakt het af! Het nodigt ook uit om steeds weer uit de kast te pakken, om die mooie momenten nog eens her te beleven. Ook een combinatie van albums is mogelijk of een meervoud van hetzelfde album. Erg leuk om er dan bijvoorbeeld één cadeau te doen aan opa en oma.


Een fotoalbum wordt geleverd met een prachtige linnen kaft, in een kleur van jullie keuze. Elk fotoalbum heeft een lay-flat verbinding, waardoor ook een foto over twee pagina's er prachtig uitziet!
 * de prijzen zijn exclusief verzendkosten


Meerprijs
Luxe bewaarbox                                                  € 15,00


Albums en foto's
Al mijn prijzen zijn inclusief mijn tijd, creativiteit, selectie en de bewerking van de beelden. Uit de voorselectie maak ik een keuze van de mooiste foto's. Uit deze selectie maken jullie je keuze. Het aantal foto's inbegrepen bij de prijs, kiezen jullie zelf. Dit gebeurt via een online galerij. Jullie gekozen foto's worden jullie via een download link toegestuurd.
Uiteraard is het mogelijk meer foto's te bestellen dan bij de prijs inbegrepen. Deze zijn € 4,00 per stuk. Hierover vinden jullie meer informatie bij de tarieven op de home pagina.

De factuur wordt jullie toegestuurd voor de reportage. Na de shoot ontvangen jullie een eerste preview. Voor een album ontvangen jullie de factuur ook vooraf.

Wil je meer weten, of ben je benieuwd waar jullie je foto's kunnen laten afdrukken als vergroting, op canvas, hout of fotopapier? Stuur mij dan zeker even een mailtje:

 info@justkiddingfotografie.nlBESTELLEN
Share by: