ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Het auteursrecht van de foto's is ten alle tijden van de fotograaf. De klant geeft toestemming aan Just Kidding Fotografie om de gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden op internet, in drukwerk en overige bedrijfsactiviteiten. Just Kidding Fotografie zal de foto's nooit verkopen aan derden zonder toestemming van de klant.

Indien de klant niet wil dat de foto's gebruikt worden voor doeleinden zoals hierboven beschreven dient de klant dit vooraf kenbaar te maken. Dit kan door mij een e-mail te sturen: info@justkiddingfotografie.nl
Het is niet toegestaan om de aangeleverde digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan is aangeleverd. De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële bedrijven te gebruiken of te publiceren in gedrukte media zonder toestemming en naamsvermelding van de fotograaf. Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden zonder toestemming van de fotograaf.

Al mijn fotobestanden worden bewerkt in hoge resolutie in kleur of zwart-wit (dit bepaal ik aan de hand van de foto).
Share by: