ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

"Mag ik de foto's overal gebruiken?, "Wanneer betaal ik de foto's?"

Deze vragen en meer, vind je in de algemene voorwaarden.

Omdat het belangrijk is te weten, wat we van elkaar kunnen verwachten


Algemene voorwaarden

De informatie en de prijzen op de website zijn actueel. Genoemde prijzen zijn voor 4 personen.
_
Extra kilometerkosten, parkeerkosten, entreekosten en nabestellingen zitten niet bij de prijs inbegrepen. Deze worden doorberekend. Een gezinsshoot boeken met meer dan 4 personen? Dat kan! Per persoon wordt dan €10,- extra berekend.
-
Voorafgaand aan de fotosessie ontvangen jullie van mij het aanbod. Hierin zijn de datum, locatie, prijs, inhoud en de algemene voorwaarden vermeld. Ook de factuur ontvangen jullie digitaal.
-
Betalingen
De factuur dient uiterlijk een week voor de fotosessie te zijn betaald. Als de datum van de fotosessie wijzigt, blijft de oorspronkelijke betaaldatum staan.
.
Annuleringen
Bij annuleringen tot maximaal 1 week van tevoren brengt Just Kidding Fotografie 50% van de factuur in rekening. Bij annuleringen korter dan 1 week
wordt 75% van de factuur in rekening gebracht. Wanneer de fotosessie in de buitenlucht door slecht weer niet door kan gaan, kan de sessie opgeschoven worden. De beslissing is aan Just Kidding Fotografie. Voor het verplaatsen van de datum worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Wanneer de fotosessie thuis is en de lichtomstandigheden laten te wensen over (bijvoorbeeld door donkere dagen), kan de sessie opgeschoven worden. Ook in dit geval is de beslissing aan Just Kidding Fotografie.

De opdracht
Just Kidding Fotografie fotografeert, selecteert en bewerkt naar eigen stijl en inzicht. De bewerkte foto’s worden binnen 21 werkdagen (vakanties uitgezonderd) opgeleverd in een persoonlijke galerij met wachtwoord.
-
Deze galerij staat 4 weken kosteloos online. Binnen deze termijn kunnen jullie je fotokeuze doorgeven. Na 4 weken gaat de galerij offline. Na het doorgeven van je fotokeuzes zal Just Kidding Fotografie het fotoalbum naar eigen inzicht samenstellen. Zodra het album klaar is, wordt deze in een mooie verpakking aan jullie opgestuurd.
-
De digitale foto’s zijn hoge resolutie JPEG bestanden zonder logo. Je ontvangt de foto's via een downloadlink in de e-mail. Er worden geen onbewerkte bestanden geleverd, ook niet tegen betaling. Het is niet mogelijk een beroep te doen op foto’s die niet aan de standaard van Just Kidding Fotografie voldoen.

Gebruik foto's
Het auteursrecht van de foto's is te allen tijde van de fotograaf. De klant geeft toestemming aan Just Kidding Fotografie om de gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden op internet, in drukwerk en overige bedrijfsactiviteiten. Just Kidding Fotografie zal de foto's nooit verkopen aan derden zonder toestemming van de klant.
-
Indien de klant niet wil dat de foto's gebruikt worden voor doeleinden zoals hierboven beschreven dient de klant dit vooraf kenbaar te maken. Dit kan door mij een e-mail te sturen: info@justkiddingfotografie.nl Dit kan tot vijf dagen na het verzenden van het aanbod.
-
Het is niet toegestaan om de aangeleverde digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan is aangeleverd. De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële bedrijven te gebruiken of te publiceren in gedrukte media zonder toestemming en naamsvermelding van de fotograaf. Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden zonder toestemming van de fotograaf.

Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Just Kidding Fotografie mag te allen tijde deze algemene voorwaarden wijzigen of aanvullen.

Just Kidding Fotografie
www.justkiddingfotografie.nl
info@justkiddingfotografie.nl
06-51795908

Share by: