EARLYBIRDS

 • Stichting Earlybirds Fotografie

  ... wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen ...

 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
Nieuwe knop Nieuwe knop
Earlybirds

"Je bereidt je voor op je zwangerschap, je koopt kleertjes, richt een kamertje in en je geniet van de eerste schopjes. Ook papa kan deze voelen vanaf de 20e week. Je wordt ouders over een X-aantal weken... Dan ineens verandert alles en staat je leven compleet op z'n kop... Je kindje wordt veel te vroeg geboren! Er is niemand die je daarop als ouders kan voorbereiden...."

~ De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine".
(tekst: www.earlybirdsfotografie.nl)

Sinds oktober 2014 ben ik fotograaf voor Stichting Earlybirds. Ik leef mee zodra ik met de ouders praat, hun verhaal hoor en hun meest kostbare bezit mag zien en vastleggen in een blijvende herinnering. De hartverwarmende reacties van de ouders op de foto's en de dankbaarheid zijn prachtig. Ze laten mij als fotograaf toe tot hun meest kostbare bezit... Het zijn vaak de eerste foto's van hen als gezin. Voor ouders heel waardevol. Ik ben dan ook erg trots en dankbaar dat ik hierin iets voor deze gezinnen mag betekenen. En ik hoop dit nog lang te doen!

RECENTE BLOGS

TERRY & DANI
28-01-2017

 Met 33 weken zwangerschap vonden deze twee kanjers het welletjes!

Ondanks hun vroege komst deden ze het meteen heel goed! Al snel kregen ze een eigen kamertje! Inmiddels zijn ze al lekker thuis bij papa, mama en grote broer Ryan!

Heel veel geluk samen!


read more
Jessy
ELISE
12-11-2016

 Helemaal af en zooo klein, 1800 gram in maatje 42

Elise kwam na een zwangerschap van 34+1 weken ter wereld. Een heel mooi, klein prinsesje. Dat het ineens allemaal anders kan zijn, lees je in haar verhaal!

Lees je mee?

 
read more
JAX
03-08-2016
The smallest footprints have the power to leave an everlasting imprint in our Hearts.

Met 27+5 weken werd deze Kleine Kanjer geboren! Thuis wachten twee grote broers van 10 en 7 met smart op zijn komst! Jax doet het goed!

read more
Share by: