NEWBORN

"Nothing is as sweet as tiny babyfeet" 

Een fotoreportage van een pasgeboren baby is meer als foto’s maken, het is het vastleggen van het mooiste wonder wat er bestaat!

Het moment waarop je elkaar voor het eerst ontmoet. Dat kleine handje dat jouw vinger omklemt. Die eerste momenten om nooit te vergeten. Helemaal opgekruld liggen ze tegen je aan. Hoe vredig ze ademen en hoe klein hun teentjes zijn, dat zijn kostbare dingen. De kraamtijd vliegt voorbij en voor je het weet is je pasgeboren kindje zijn of haar echte ‘baby-tijd’ alweer voorbij. Een mooie periode om de tijd te nemen en ervoor te zorgen dat je een leven lang een herinnering hebt aan de korte periode waarin je hummeltje nog zo klein is.

Een newborn sessie doe ik het liefst binnen 2 weken na de geboorte. Je kindje slaapt dan nog veel. Natuurlijk kunnen we ook na die 2 weken een mooie fotoshoot doen. Een sessie duurt maximaal 2,5 uur. Voor een newbornreportage kom ik bij jullie thuis. Net na de bevalling is in de eigen omgeving fijner en geeft meer rust. Voor de reportage nemen we rustig de tijd. Een voeding, even knuffelen, zijn mooie momenten om vast te leggen.

En.. wat helemaal leuk is.. de foto's mogen gebruikt worden voor het geboortekaartje. Ik lever ze dan binnen 24 uur. Ik presenteer de foto's voorzien van watermerk in een online fotogalerij. Jullie kunnen daar zelf uitkiezen welke foto's jullie willen. Voor prijzen zie prijslijst. 
Share by: